Samarbete Mindfulnesscenter 2014

Samarbete 2014 med Mindfulnesscenter på Arbetsförmedlingen Halmstad

Under våren 2014 samarbetar jag med Ola Schenström och Mindfulnesscenter i en kurs med personalen på Arbetsförmedlingen i Halmstad. Min uppgift är att hålla i möten och vara instruktör till träningsprogrammet "Prova på mindfulness för fokus och energi" som är utvecklat på Mindfulnesscenter. 

Så här skriver Mindfulnesscenter på sin hemsida http://www.mindfulnesscenter.se/

Internetbaserat träningsprogram för dator och mobiltelefon

Denna kortkurs  hjälper dig att minska stress, öka fokus och att fylla på med energi. Kursen är ett sätt att prova på ett antal korta övningar för att du skall få erfarenhet av vad mindfulness är och kan ge. 

Forskning visar att även kortvarig träning i mindfulness ökar förmågan att fokusera och att fatta beslut liksom att hantera stress. Arbetsminnet ökar och även förmågan att behålla känslomässig balans vid svårigheter. Träningen hjälper dig att lära nytt och skapa nya sätt att tänka och agera vid förändring.

Genom att rikta uppmärksamheten skapas och förstärks nya nervkretsar i hjärnan och gamla försvagas. Hjärnans formbarhet är enorm. Kraften ligger i fokus!

Senaste kommentarer

04.10 | 12:25

Hej Rose-Marie!
För närvarande håller jag kurs uppe i Trollhättan för personalen på sjukhuset. I Kungsbacka planeras en ny kurs men datum är ännu ej bestämt.

04.10 | 12:11

Hej!
Vad kostar det att delta i denna kurs samt vart och när hålls den?
Med vänlig hälsning

01.06 | 16:34

Hej Maria!
Fridhem ligger i Svalöv. Länken till kursen är: http://fridhem.fhsk.se/sommarkurser/kurser#447
Många hälsningar,
Leif

30.05 | 08:39

Vad är priset och hur anmäler man sig? Och var ligger Fridhem?