Referenser

Rekommendation av Mindfulnesscenter AB

Rekommendation av Susanne Sahlén Nyberg, vVD och ansvarig för Mindfulness på arbetsplatsen hos Mindfulnesscenter AB

18 december 2014

Leif Engström har lett en kurs för Arbetsförmedlingen i Halmstad. Kursen heter Prova På Mindfulness på arbetsplatsen. Leif har varit handledare och stöttat deltagarna under deras kurstid både som individuellt stöd och vid gruppträffar. Kursen genomfördes under våren 2014. Kursen var mycket uppskattad och Leif är en mycket uppskattad handledare med sin grundade kunskap och långa erfarenhet. Leif ingår i Mindfulnesscenters Nätverk av instruktörer och är kvalitetssäkrad av oss. Leif motsvarar mycket väl de kvalitetskrav vi har på våra Instruktörer. Vi kan å det varmaste rekommendera Leif för uppdrag med Mindfulness.

 

 

Med vänlig hälsning
Mindfulnesscenter AB

Susanne Sahlén Nyberg
+4670-38 88 207
www.mindfulnesscenter.se
susanne@mindfulnesscenter.se

Rekommendation från AstraZeneca

 
Skrivet av Göran Hedkvist, Health Coordinator AstraZeneca R&D 26 februari 2013
 
Leif Engström började instruera mindfulness på AstraZeneca hösten 2010 och höll sin sista kurs hösten 2012. Sammanlagt har Leif lett 7 stycken 10 veckorskurser i mindfulness under loppet av 2 1/2 år. Kursutvärderingarna har varit mycket positiva. Leif har även lett yoga-klasser from hösten 2011 som en del av vårt motionsutbud på AstraZeneca. Under hösten 2012 hade Leif en 10 veckorskurs i Iyengaryoga där Leif fick mycket god respons från kursdeltagarna. Leif har visat upp en stor pedagogisk kunskap, både praktiskt och teoretiskt, när han har instruerat sina klasser på AstraZeneca. Leif har även visat prov på ett mycket professionellt bemötande. Det är med stor glädje att kunna rekommendera Leif som mindfulness- och yogainstruktör.
 
Göran Hedkvist Health Coordinator AstraZeneca R&D 26 februari 2013

Rekommendation från Friskis och Svettis Kungsbacka

Skrivet av Lotta Elgbratt, verksamhetschef Friskis&Svettis Kungsbacka, 19 juni 2013

Leif Engström har lett yoga regelbundet inom Friskis&Svettis mellan 2009 och 2012. Han har gjort det med mycket engagemang och stort kunnande. Leif har också bidragit till att utveckla yogan inom Friskis&Svettis i Kungsbacka och genom sin skicklighet, värme och empati har han varit en uppskattad ledare och yogainstruktör och många är vi som saknar hans pass idag.

Lotta Elgbratt

Verksamhetschef Friskis&Svettis Kungsbacka

Rekommendation från Hallands sjukhus Halmstad

Skrivet av Susanne Bjersér, ordförande friskvårdsrådet, 21 november 2014
 
Leif Engström har under tre terminer 130901-141231 varit instruktör för iyengaryoga på Hallands sjukhus Halmstad. Leif tog kontakt med friskvårdsrådet och ville starta upp en grupp inför hösten 2013, vilket vi tyckte var ett bra initiativ. Yogan har erbjudits som ett av de träningspass som ordnas för personalen inom Hallands sjukhus Halmstad som friskvård. Han har varit en kunnig och engagerad ledare som varit uppskattad av deltagarna. Leif har både praktiskt och teoretiskt instruerat sina deltagare så att de ska kunna ta till sig mer kunskap och jobba vidare med yogan även efter träningen. Vi kommer att sakna att inte kunna erbjuda iyengaryoga framöver för vår personal när nu Leif väljer att gå vidare till annan arbetsgivare.

Rekommendation av Elisabeth Gerdle, träningsansvarig Friskis och Svettis Halmstad

Leif Engström har lett en kurs i yoga mindfulness hos oss på Friskis&Svettis Halmstad under våren 2014. Det var en mycket uppskattad kurs där deltagarna har gett positiv respons och uttryckt önskemål om fortsättning. Min erfarenhet av samarbete med Leif är mycket god på grund av hans kompetens  och engagemang i sitt uppdrag som yoga instruktör.

 

Med vänlig hälsning

Träningsansvarig

Elisabeth Gerdle

Telefon: 035-10 18 17

gerdle@friskishalmstad.se

Senaste kommentarer

04.10 | 12:25

Hej Rose-Marie!
För närvarande håller jag kurs uppe i Trollhättan för personalen på sjukhuset. I Kungsbacka planeras en ny kurs men datum är ännu ej bestämt.

04.10 | 12:11

Hej!
Vad kostar det att delta i denna kurs samt vart och när hålls den?
Med vänlig hälsning

01.06 | 16:34

Hej Maria!
Fridhem ligger i Svalöv. Länken till kursen är: http://fridhem.fhsk.se/sommarkurser/kurser#447
Många hälsningar,
Leif

30.05 | 08:39

Vad är priset och hur anmäler man sig? Och var ligger Fridhem?